Jump to content

Izlasci na teren


Merzan

Preporučene objave

Lijep pozdrav!

 

Radim kao mehaničar u jednoj prevozničkoj firmi,imam plaču koja nije u skladu sa poslovima koje radim,al o tom potom,zanima me ovo-događa se da kamion se pokvari u njemačkoj negdje,dobijem naredbu da idem na teren tamo,uzmem alat i kombi,i idem popravljati na parking neki taj kamion.

Nerijetko su to teški zahvati poput zamjene kvačila,kočnica i slično..I kao naknadu za to dobijem kao dnevnicu od 25 eura,što je smiješna cifra. Moram voziti tamo kojih 800-900 kilometara,složiti kvar,malo si odmoriti i iči nazad,a to je doista stresna situacija i naporna nadasve.

Ugovorom o radu nisam vezan na izlaske na teren,pa me zanima ak več moram to raditi,koja bi bila poštena naknada z a takav terenski rad,i da li mi može šta poslodavac ako odbijem takvu vrstu rada?

 

Puno hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

O visini plaće, naknadama, dnevnicama i svemu ostalome možeš jedino razgovarati s poslodavcem i eventualno ukoliko postignete nekakav dogovor tako nešto i urediti između sebe recimo nekakvim aneksom ugovora, sve ostalo nije u sferi radnog prava, al eto ako te kaj tješi, razumijemo te (znam kako ti je).

 

Pozdrav i sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija