Jump to content

Potreban stručan odgovor


rooller

Preporučene objave

Naime, mene je policija zaustavila 15.07. i utvrdili su mi određenu količinu alkohola u krvi, oni su meni dali zapisnik o provedbi ispitivanja na količinu alkohola i onaj papir za oduzimanje vozačke na 12 sati. Sad me zanima pošto ja nisam dobio nikakav papir s eventualnom visinom kazne i mjerom oduzimanja vozačke dozvole da li se to daje kasnije ili određuje tek eventualno na sudu??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dali to znači da ja ne mogu pisat nikakvu žalbu na zapisnik, jer su oni meni mjerili razinu alk nekih 10-min nakon što sam popio zadnje piće (jako glupo od mene kaj nisam pričekao pol sata i onda išao vozit) i još me zanima jel ima kave veze to da me je policijski službenik zaustavljao s kontra strane ceste na privatnom parkingu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nikakve veze nema to sa koje strane je bio policijski službenik. Zapisnik je sačinjen na licu mjesta, vi ste ga potpisali, što bi značilo da sa sa istim slažete. Čak da ga i niste potpisalu alkometar je pokazao koncentraciju alkohola kako ste naveli. Kad dobijete "papir" na kojem piše: kada, gdje i koji ste prekršaj napravili, te sankcije za taj prekršaj, a u njemu će biti i pouka o pravnom lijeku, tek tada možete pisati eventualnu žalbu ili prigovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija