Jump to content

Što učiniti???


Boris1977

Preporučene objave

Poštovani,

Ne znam što učiniti...na bolovanju sam od 2009. godine. Vodi me se još dan danas pod šifrom M54 koja je u prijevodu bol u leđima. Ja sam operaciju po tom pitanju obavio 2010. godine i sa tim dijelom mi je sve u redu. Nakon toga su mi se pojavili jaki bolovi u srednjem djelu kralježnice,vratnom djelu i u koljenu. Nove dijagnoze su mi terapija i mirovanje. Također to su i nove šifre MKB:M22, M53.1 pod kojima bih se trebao voditi kod dr.opće medicine. Meni dr.opće medicine nije promijenila šifru sa M54 na nove i sada me komisija zbog toga želi skinuti s boljovanja. Dr. mi je trenutno na godišnjem, a zamjena kaže da sa time nema veze. Molim Vas za pomoć.

 

S poštovanjem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Realno, ne vjerujem da će ti uspjeti promijeniti primarnu dijagnozu zbog nastavnog prava na naknadu plaće za vrijeme bolovanja, tako eto sada stoje .........naravno da ti stoje na raspolaganju i zaštita prava na način da možeš biti upućen ovlaštenom doktoru i tražiti rješavanje te stvari u upravnom postupku, ali......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija