Jump to content

Ovrha na opskrbninu hrvatskog branitelja?


otkaz

Preporučene objave

Nakon majčine smrti brat me molio da budem u cjelosti nasljednik, drugog vlasništva nema.

Osim što sam sa svojom obitelji sve troškove morao snositi sam (sahrana, minus u banci, frajer dignuo još 2 mamine mirovine-prevario me jer nije na vrijeme izvadio smrtni list.....), no... pismeno ovjereno potpisao je plaćati sve režije dok stanuje u kući. Prevario me. Cijelo je ljeto "davao" susjedima vodu iz vodovoda a meni stigao obračun, struja također pa sad sve mi moram poplaćati ali ću mu sve poisključivati (ukupno duga 3300 + 800 isključivanja...). Znam da je moja kuća pa sam "bogat", ali nisam to trebao ni tražio pa čak ni očekivao. Živim dosta dalje.

Molim savjet - obzirom da mu je pri kraju postupak ishođenja opskrbnine na koju ima pravo kao branitelj: da li je ta vrsta primanja izuzeta od ovrha? Za udjele u branit. fondu sam pročitao da ih se ne može "uzeti" ovrhom, no za ovu opskrbninu nisam ništa pronašao.

Katastrofa nam je to sve sad poplaćati a "Džo" baš ovih dana očekuje cca 7000 zaostataka... ismijava me i poklapa vezu... Ako mogu u ovrhu, temelj imam - ovjerenu izjavu, dokaz da tamo boravi te niz opomena (doduše na moje ime - ali kažem, imamo mi papir uzmeđu sebe, kod bilježnika ovjeren).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija