Jump to content

Kršenje odredbi djlatnice centra prilikom nadzora


Djurdjica1234

Preporučene objave

Molim Vas povratnu info ukoliko djelatnica centra odredi da otac uz njeno prisustvo mora sam doci vidjeti dijete a on to u dva navrata prekrsi i povede vanbracnu suprugu koja su moja prava i na sto se mogu zaliti, odnosno sto ja od djelatnice i od suda imam pravo tražiti i sto je ona u tom slucaju duzna napraviti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U okolnostima u kojima otac (odnosno njegova žena, koju ne bi mogao/trebao pospremiti u špaizu 2-3 dana za redom ili poslati na odmor podalje od kuće par puta tjedno) nije ugrožavajući faktor po dijete (već je npr riječ o uspostavi odnosa djeteta s ocem ili npr kao jedan od pokušaja da se drži pod kontrolom eventualne majčine zabrane, uvjetovanja i sl.) normalno bi bilo da dijete upoznaje i uspostavi kontakt sa ostatkom obitelji, što znači i očevom ženom (bila "bračna" ili "izvanbračna" je u pogledu djeteta i susreta i druženja sasvim svejedno), kao i njihovom djecom ako ih imaju.

 

Koji je razlog:

a) susreta i druženja pod nadzorom,

b) mora doći sam,

c) da je to "odredila djelatnica czss" (dakle, kao dio provođenja izrečene mjere nadzora nad izvršenjem roditeljske skrbi ili pokušaj da dijete ne gubi kontakt s ocem što je na ovaj način prikladno isključivo kao prijelazna vrlo kratka faza)?

d) susreti i druženja su pod nadzorom po upravo takvoj odluci suda ili...?

e) pred nešto više od 2g ste se raspitivali o mogućnostima dijete odvesti sobom u inozemstvo radi udaje, je li do sada kontinuirano bilo u RH ili ne?

f) jesu li se susreti i druženja djeteta s ocem u protekle 2g odvijali redovito i najmanje prema odluci suda, ako ne, zašto?

 

 

Bez odgovora na ta početna pitanja ne možete dobiti nikakav kvalitetan odgovor, jer nije riječ ni o vašem ni očevom pravu, već isključivo o dobrobiti djeteta i njegovom pravu na roditelja s kojim ne živi a koje bi ono trebalo ostvariti, potom nastaviti ostvarivati na mnogo kvalitetniji, prisniji i slobodniji način od opisanoga. Puteva do toga ima nekoliko...

 

Dakle, a)-f)?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija