Jump to content

zatvor?!


osoba11

Preporučene objave

Poštovani,

 

u svibnju 2010. godine izrečena mi je novčana kazna u iznosu od 4700 kuna za posjedovanje marihuane kao i mjera obaveznog liječenja od iste. Kako sam još i prije izricanja presude bio otpušten kao višak radne snage nisam imao čime platiti navedeni iznos a mjeru liječenja sam odradio do kraja. Jučer, travnja 2013., primio sam poziv na Prekršajni sud u referadu za izvršenje prekršajnih sankcija radi upućivanja na izdržavanje zatvora zbog navedene neplaćene kazne a u trajanju od 15 dana.

 

 

S obzirom na to da sam se prije četiri dana po prvi put nakon izricanja kazne napokon uspio zaposliti, zanima me je li moguće zatvorsku kaznu ikako zamijeniti za obročno plačanje kojeg bi sada uspio izvesti, ili za rad za opće dobro, kojeg bi mogao odraditi na jesen (zaposlen sam kao sezonski radnik u turizmu). Ukoliko je to moguće, molio bih Vas da me obavijestite o tome što mi je činiti.

 

 

Ne znam je li za slučaj važno, ali u medjuvremenu nisam počinio niti jedno prekršajno niti kazneno djelo.

 

 

Zahvaljujem unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, jedini način bez odlaska na odmor je plaćanje cijelog iznosa jer kad bi dali na 6 rata dovoljno je platit jednu (u svibnju) a za ostale bi nastupila zastara.Zato se i jesu požurili pred kraj sa zatvorom.Ali vrijedi "ne znati" da će nastupit zastara i tamo objasnit situaciju i tražit plaćanje na rate .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija