Jump to content

Prodaja zemljišta općini


airbole

Preporučene objave

Lijepi pozdrav

 

Samo me zanima da li netko ima kakvog iskustva u prodaji svog zemljišta općini? Naime, nedavno me je kontaktirao ured načelnika općine i zanima ih zemljište koje je u mom vlasništvu(imam vlasnički list - sve čisto). E sad, zemljište je na moru (Istra, blizu Pule) tj. parcela je dio "Parka Šume" - velika dugačka plaža od malih grebena, jako atraktivno, predivan pogled, preko puta 50-tak metara je udaljen mali otočić), nešto što bi svatko želio za sebe iako se ne smije graditi na tom mjestu. Općina bi to zemljište kupila od nas jer tamo žele raditi "Diving club" s javnim šetalištem - logično, jer u nastavku se nalazi plaža s turističkim sadržajima(kafić, surfing, rent a boat) u vlasništvu općine.

 

Ne bih to prodao tek tako jer mi se sviđa, iako ne koristim baš, ali zna se da sve ima svoju cijenu, pa me zanima kakva je inače procedura s prodajom zemljišta općini. Da li se može cjenkati? Da li je pametno čekati ako ti ponude cijenu koja ti ne odgovara? ...itd

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija