Jump to content

prekrsaj clan 9 stav 1 zakona o jpm ili kako vec


borismm

Preporučene objave

dobio sam poziv u svojstvu okrivljenog da se odazovem radi ispitivanja u prekrsajni sud,sta je to,da li samo da se izjasnim.A da sve objasni od pocetka.

Pre godinu dana ja i drug se vozali autom mojim,i izadje on u nekoj slepoj ulici da kupi zvake,vec kad je krenuo iz auta,poceo je da se svadja sa nekom zenom,dok sam se autom okrenuo,on je napao njenog oca i gurnuo ga,bilo cak malo ledja ogrebana,a ja dodjem i parkiram auto i da vidim sta je bilo,kad sam vidjeo odem,iako me ta zena molila da ostanem dok dodje poicija,i ja bio malo i odem a taj drug ode,da bi kad je vidjeo civilnu patrou pobjegao i dosao meni,i kasnije dodje policija,i zapise nas,i kaze meni policajac kao njemu ide prekrsajna prijava a ja svedok,kad sad ja dobi poziv u svojstvu okruvljenog,onaj drug je negdje valjda na radu vani do kraja godine,njemu je d=sigurno doslo,sta sad se moze desiti,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da ti sod poziva pošle se je dobre tam kak na jemu stoji, vu to vreme, zkazati. Unda počakaš ka te nešči notri zazvove. Rečeš kak ti je ime, da i de si na svet došau i unda na so pitanja pomalem odgovarjaš. Ancuga si na sebe deni, ka neš kak nekši čoban pres socom zgledau. Naj lagati, spripovedaj mo kak je bilo te bo ti on unda se rekeu, kulko penez boš dau, kulko se neš navažau s autom, mortik i v rešt peš al ne čuda. Če ti je neka ne bistro, fiškala si zemi. Ak si me kaj razmeu, jo sam tebe ne, bom nekšeka prevodioca si platiu, pak če sam de fulau, unda pak nekšega posta sem denem.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija