Jump to content

rubens please odgovor


kantajz

Preporučene objave

pisao sam jučer na temu izvanrednog liječničkog pregleda i dobio sam vaš odgovor. znači iako po nalazima doktora kirurga i fizijatra imam trajno oštećenje doktorica opće prakse time što me je skinula s bolovanja u firmi se smatra da sam zdravstveno sposoban.ja smatram da nisam i što mi je činiti. zanima me dali može to napraviti doktor opće prakse bez mišljenja doktora medicine rada ili procjene invalidske komisije .i tko me upućuje na procjenu dali mi je radna sposobnost smanjena jer prema mišljenju doktorice fizikalne medicine nema šanse da više radim na poslovima kao što sam naveo u jučerašnjem pitanju šumskog radnika -drvosječa ili sjekač.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Početak i dužinu trajanja privremene nesposobnosti utvrđuje izabrani doktor. Izabrani doktor utvrđuje dužinu trajanja privremene nesposobnosti osiguranika ovisno o vrsti bolesti koja utječe na privremenu nesposobnost osiguranika u skladu sa medicinskom indikacijom i smjernicama koje pravilnikom propisuje ministar nadležan za zdravlje.

 

Osiguraniku nezadovoljnom odlukom izabranog doktora o utvrđivanju prestanka privremene nesposobnosti, radi zaštite prava iz obveznoga zdravstvenog osiguranja, izdat će se na njegov zahtjev rješenje u upravnom postupku, a na osnovi prethodno pribavljenog obrazloženog nalaza, mišljenja i ocjene liječničkog povjerenstva Zavoda, koje je obvezno prije donošenja nalaza, mišljenja i ocjene izvršiti pregled osiguranika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija