Jump to content

Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače


Josip 93273

Preporučene objave

Pozdrav :mase1:,zanima me pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače članak 22. za vozače kojima je upravljanje vozilom osnovno zanimanje.

Zanima me koje od ovih stvari se kandidat za vozača ocjenjuju nesposobnim,da budem precizniji pitam jer sam bolovao od psihičke bolesti opsesivno-kompulzivnog poremećaja i neznam dal bi me ocjenili sposobnim kad bi htio položiti za kategoriju C i C+E i baviti se time poslovno,vozačku za B kategoriju sam najprije dobio na 2 godine pa sam išao na kontrolu liječnički pregled kod psihijatra koji me ocjenio sposobnim za još 3 godine,i rekao mi da ako će nakon tog vremena bit sve u redu,neću više imat ograničenje takvo kao sad.Ne pijem nikakve lijekove već tri godine.E sad dok sam bio na liječenju psihijatrica mi je rekla da nažalost mogu zaboravit na to neću nikad moć radit,pa me zanima koliko je taj pregled za takvo zanimanje strog i da li imam ikakve šanse za tu profesiju?:ideja:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dakako da je strog ali "Specijalisti određene specijalnosti obvezni su, na traženje specijalista medicine rada, utvrditi da li je zdravstveno stanje vozača ili kandidata za vozača ili terapija koju uzima zbog liječenja bolesti iz kruga bolesti koje liječi zapreka za sigurno upravljanje vozilom sukladno stavku 1. ovoga članka."

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija