Jump to content

Nepoznati počinitelj - pronađen


igwar

Preporučene objave

Kao prvo, lijep pozdrav svima. Moja priča ide ovako. Prekjučer se vratim s posla i sjedam u automobil. Na brisaču zakačena poruka u kojoj piše u toliko i toliko sati vas je udario automobil tih i tih registracija. Broja mobitela nije bilo niti ikakvog drugog kontakta pa zaključujem da je to zapisao i zakačio neki prolaznik. Ugalvnom, pogledam i fakat prednji blatobran fanjski udubljen. Zvao sam prometnu policiju i saznao ime, prezime i adresu vlasnika vozila. Pokušao sam ga kontaktirati na br. mobitela koji sam našao na netu ali bezuspješno pa sam nazvao policiju da naprave uviđaj. Od njih naravno, nikakve koristi jer su mi odmah nakon što su napravili uviđaj, rekli da se pozdravim s parama od osiguranja. Danas, dva dana nakon toga, prošetao sam se do adrese od tog tipa i zatekao taj automobil i tipa ispred kuće. Objasnio sam mu situaciju, tip se nije ništa bunio nego mi je dao da fotografiram policu osiguranja i dogovorili se da se sutra nađemo i ispunimo izvješće. Mene sad zanima šta će biti s policijom jer me još nisu kontaktirali (a rekli su da hoće) da li da im kažem da sam sve riješio s tipom, naravno ukoliko sve prođe glatko ili da šutim? Ima li ko kakav pametan savjet što učiniti? Moguće je i da tip sutra dobije amneziju ili da se opet ne javi na mob.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na brzom odgovoru. Što se tiče zapisnika, pitao sam policajca koji je radio na uviđaju da li imam pravo dobiti zapisnik i rekao je NE! Nije mi tijekom uviđaja dao ništa na potpis tako da neznam je li uopće rađen zapisnik. Također, što se tiče policije i "krivca", ja sam dva dana nakon nezgode našao čovjeka kojeg to tada policija nije ni kontaktirala što njemu daje dovoljno vremena da ukloni bilo kakve tragove s vozila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je rađen očevid zapisnik se radi u postaji i oštećeni ga dobije uz plaćanje takse a na licu mjesta se od strane počinitelja i oštećenog ne potpisuje ništa.Ili pišu službenu zabilješku o događaju koja isto vrijedi kod osiguranja.

Idi do njih i raspitaj se o predmetu i da li su pronašli krivca i utvrdili počinitelja te obavili razgovor s njim i slikali auto.Najbolje je ići kod policijskog službenika za sigurnost i preventivu cestovnog prometa u PP.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija