Jump to content

hitno ,ovrha na imovini ovršenika.


visnica13

Preporučene objave

postovanje ,nadam se da ce netko znati odgovoriti,

naime danas je stigla ovrha od pbz carda ,rjesenje o ovrsi,pa me znaima sta znaci kad se dobije takvo rjesenje ,kada pise ovrha na imovini ovrsenika, pise da ako se ne plati taj dug u roku 8 dana, slijedi ovrha ,kako to ide ,naime vec mi je sjelo na primanja ovaj mj jedna ovrha u iznisu trecine place tj mirovine, zniam me sta ,kako ,i kako idu ,ak je vec zauzeto , hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ne uložite pravni lijek na ovo rješenje - prigovor, ovrhovoditelj će imati osnovu za daljnje postupanje po rješenju o ovrsi. U principu, prvo se uvijek pokuša s provedbom ovrhe na tražbini ovršenika ili po računu kod banke, a ukoliko se na istom već provodi ovrha, nova se stavlja u sljedeći prednosni red. Tako bi to uopćeno išlo.

 

Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

ako uložite prigovor, postupak postaje parnični i dalje se odvija na sudu, gdje možete dokazivati neosnovanost potraživanja (ako jeste neosnovano). Naravno, ako idete na sud cijeli dug Vam se povećava za troškove postupka, sudske pristojbe i daljnje kamate.

 

Ako su Vam primanja već opterećena, ovrhovoditelj može ostaviti svoje rješenje o ovrsi da čeka da isplatite orije pristiglu ovrhu, a može i ići na ovrhu pokretnina ili nekretnina koji su u Vašem vlasništvu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da zanima me , vec se skida sa mirovine iznos od 2250 kuna jer je mirovina 5450 ,tako da meznaima , dali se onda stavlja amex u red naplate ,ili, inace ne sjecam e da u pristupnici pise da idu na sve,, sta da radim dali da se zalim ili, zvala sam odvj ured i rekli su da bolje da platim koliko mogu i da ak se ide na sud samo se povecavaju troskovi,,sad mi nist nije jasno,,molim pomoc,,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija