Jump to content

tražim pomoč brzo


hrci29

Preporučene objave

osumnjičen sam za članak 345 stavak 3, radi se o iznosu 45 000 kuna.. pozvan sam 11.11.2011 na razgovor kod državnog odvjetnika.. svi dokazi upučuju na mene a ja nisam uzeo novce, zanima me treba li mi odvjetnik i kolika je moguča kazna za taj prekršaj.. nisam nikada kažnjavan i imam obitelj.. pomozite mi molim vas

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

3) Uvjetna osuda može se primijeniti prema počinitelju kaznenog djela za koje je zakonom propisana kazna zatvora do pet godina, a za kaznena djela za koja je propisana kazna do deset godina ako su primjenjene odredbe o ublažavanju kazne.

 

Prema čl.67.st.3.KZ postoji ta mogućnost.

 

 

b) ako je za kazneno djelo kao najmanja mjera kazne propisana kazna zatvora u trajanju od jedne godine ili manje, a kao posebna najveća mjera više od tri godine zatvora, kazna se može ublažiti do najmanje zakonske mjere kazne zatvora.

 

Dakle uvjetna kazna bi se kretala do 1 godine zatvora.Ako niste krivi kako tvrdite samo se pouzdajte u dobrog odvjetnika i hrabro dalje.Sud bi mogao odrediti i mjeru vraćanja eventualne protuzakonite dobiti. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija