Jump to content

zloupotreba obiteljskog zakona


zmodri11

Preporučene objave

Obiteljski zakon je donešen s ciljem da zaštiti ulaganja supružnika. Bračnih ili vanbračnih što smatram da je ok. Problemi nastaju kad vas netko tuži tko je stanovao u istoj kuči s vama za vanbračnu zajednicu i podjelu bračne stečevine. Jako skupi sporovi i dugotrajni. Kako dokazati nepostojanje vanbračne zajednice kad se ženama uvijek više vjeruje? Sve je to na sudovima rekla-kazala a sudac kome če poklonit povjerenje? Nitko od svjedoka , susjeda rodbine itd . ne može znati što se stvarno događa između četiri zida. Kako mogu tvrdit da je postojala emotivna, ekonomska i intimna veza? Kako to osporit ili dokazat?

Ne bi nikad pomislio da mi se može nešto ovako dogoditi , Vrijednost spora (njezin dio) za dvije godine 1500 000 kn. kao u sapunicama. Ja jedva kraj s krajem spajam da osiguram djeci manje više sve što im potrebno. Pa nisam ja neki tajkun da se kod mene vrte nekakvi milioni. Ovaj zakon otvara mogučnosti zloupotreba i pljačke. Da ne govorimo o živcima koji su mi na izmaku i da sam morao iznajmiti svoj stan i sa svojom djecom otiči kod mame da mogu platiti odvjetničke nagrade. Užas. Ne bi ovo poželio ni najgorem neprijatelju. Ne znam kako če ovo završit ali znam da če me spor koštati barem 200 000 kn. A sve da ga i dobijem tužiteljica mi neče moči vratiti sudske troškove i opet ja pušim. Ona se sa svojim odvjetnikom dogovorila po postotku od dobivenog.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija