Jump to content

Nezaposlen i u dugovima


Snap

Preporučene objave

Pozdravljam vas sve prije svega

 

Moja situacija je zapravo vrlo nezgodna i vjerovatno se u ovom trenutku pogorsava. Ostao sam bez posla prije godinu i pol,supruga dok je bila na porodiljnom isto tako ostala bez posla jer je obrtnik zatvorio obrt u kom je radila. Imao sam kredit u Sberbank koji je podmirilo Croatia osiguranje (oko 10,000EUR) i sad naravno trebam to podmirit osiguranju .U meduvremenu u cijelom tom domino efektu nakupilo se brdo ovrha i racuna od T com-a,HEP-a ... dozvoljeni minus u Hypo banci sa 10-ak 000 kn narastao na 15-ak 000 kn... sve u svemu plače mi se dok ovo pisem...

 

Radimo sve moguce poslove za bilo koju kintu da prezivimo sa dvoje djece 1 i 6 god. da imamo struju,vodu,drva i osnovno za zivot. Obitelj pomaze tu i tamo (neznaju za dugove jer to bi im bilo previse).

 

Buduci da smo tek u 30-ima i krscani naravno da vjerujemo da cemo savladat sve ovo jednog dana ali traje vec dugo i brinemo sta ce se desit kad to sve dodje do sudova.

Dali ce moja supruga ili roditelji imati problema jer sve je na meni i moj problem za sad... koliko ce jos to sve bit stvar opomena i sl. ako uskoro ne dođemo do posla ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerojatno ćete imati problema. Ovo što navodite da ste kršćani neće utjecati na banke i ostale institucije kao i tvrtke kojima ste dužni (njih ne zanima vaša vjerska oprijediljenost).. Vjerojatno ćete snositi posljedice bez obzira na vaše vaše vjersko oprjedjeljenje i vašu financijsku (da tako navedem) situaciju.

 

Ako ste se zadužili, dug se mora vratiti. Ukoliko imate nekretnine ili pokretnine i ukoliko dođe do ovrhe, vjerojatno će institucije-tvrtke kojima ste dužni pokušati da naplate i na način da vam oduzmu, zakonski, putem suda što mogu oduzeti.

 

Prijepis nekretnina na drugu osobu vam vjerojatno neće pomoći ukoliko se dokaže da je to učinjeno "s namjerom" (a na sudu će se to vjerojatno dokazati).

 

Supruga i roditelji bi mogli imati problema, sve ovisi o čimbenicima (čije su nekretnine, tko se i koliko zadužio i da ne nabrajam....................)

 

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija