Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

euuqin

pad sa sitnom dozom marihuane

Preporučene objave

Pozdrav! Ja i prijateljica jucer smo pale s nesto malo marihuane, ona je uhvacena sa 0.5, a ja sa 0.3 grama. Mene zanima mogu li podnijeti optuzni prijedlog pa da me uopce ne terete ili ako je to nemoguce zanima me mogu li mi na neku drugu adresu poslati poziv na sud, zato sto zivim u jednom gradu, a preblivaliste mi je u drugom gradu? I ako se ne moze nista od ovoga, mogu li zamoliti da mi se pismo uriuci na ruke, bilo sto samo da mi ne dode na kucu(zbog roditelja). Moram jos napomenuti da je i jednoj i drugoj ovo prvi prekrsaj i punoljetne smo. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Što su vam dali od papira?

Ako je obavijest po čl. 109.1, onda ćete dobiti pozive na sud, na kućne adrese. Moguće je nakon kraćeg vremena provjeriti na sudu kod koga je taj predmet, pa dogovorite sa sutkinjom/sucem da dođete do njih da vam ne šalju doma.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×