Jump to content

Odlucno je reagirala :(


anonimno

Preporučene objave

19-godišnjak iz zagrebačke Dubrave silovao bivšu djevojku

Objavljeno prije 6 sati

 

 

19-GODIŠNJI Zagrepčanin priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu nakon što je policija protiv njega podnijela kaznenu prijavu za višestruko silovanje za koje ga je optužila njegova bivša djevojka.

 

Prema priopćenju zagrebačke policije, mladić se 1. studenog oko 20 sati automobilom dovezao do svoje bivše djevojke, po godinama vršnjakinje, s kojom je ranije prekinuo vezu. Počeo ju je nagovarati da pođe s njime na kavu, a ona ne znajući njegovu namjeru je donijela pogrešnu odluku i sjela u automobil.

 

Skrenuvši s puta mladić, koji živi na području Dubrave, je bivšu djevojku odvezao na Sljemensku cestu gdje ju je silovao i prijetio joj. Nakon toga ju je odvezao do njene kući na Peščenici, i ponovno joj zaprijetio da o svemu šuti ili će ju inače ubiti.

 

Pet dana kasnije, 6. studenog, nasilni se mladić odvezao do djevojčinog fakulteta gdje ju je čekao. Oko 17.45 ju je opet uspio nagovoriti da pođe s njim, ali ovaj put je rekao da želi "porazgovarati" s njom.

 

Nesretna djevojka ponovno je pristala poći s mladićem koji se odlučio na još jedno silovanje, ali je ovog puta sa sobom ponio nož kojim je djevojci prijetio tijekom silovanja. Kada je završio sa silovanjem 19-godišnjak je djevojci nož stavio pod grlo rekavši da će ju ubiti ako nekome bude pričala o tome.

 

Zatim ju je automobilom odvezao u garažu na adresi svoga stanovanja nakon čega ju je odvukao u podrum gdje ju je ponovno silovao. Kada je nasilnik zadovoljio svoju pohotu djevojci je ponovno počeo prijetiti i psihički ju maltretirati.

 

Budući da 19-godišnjakinja cijelo to vrijeme nasilniku nije davala povoda za izvršenje prijetnji on se odlučio vratiti ju kući. No, djevojka je skupila hrabrosti i odlučila "okrenuti ploču" te je cijeli slučaj prijavila policiji.

 

Ubrzo nakon toga nasilnik je priveden u policijsku postaju u Maksimiru gdje je nad njime provedena kriminalistička obrada nakon koje je predan istražnom sucu zagrebačkog Županijskog su

 

 

 

 

Evo ovo je prava slika mentaliteta zena u Hrvatskoj: odlucno je reagirala nakon treceg periodicnog 3. silovanja :(

Ovo je nasa Hrvatska :siledzije,zrtve,mentalitet zatucanosti....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija