Jump to content

dragos

Korisnik
  • Broj objava

    51
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. haha
    dragos je reagirao na mapa u dizanje kredita u zgradi   
    upravitelj zgrade morao bi imati suglasnost suvlasnika za predstavnika zgrade, svaku godinu upravitelj zgrade mora suvlasnicima dostaviti godišnje izvješće o utrošku sredstava na računu, predstavnik stanara kod upravitelja može uvijek zatražiti trenutno stanje računa zgrade, suvlasnici imaju pravo znati kako se namjenski troše sredstva pričuve zgrade, ja sam inače predstavnik zgrade sa tri ulaza, na svaki zahtjev suvlasnika ja sam dužan ga izvijestiti o trenutnom stanju računa i to zahtijevam od upravitelja zgrade
  2. haha
    dragos je reagirao na hurus u Opomena pred otkaz   
    anna,
    Vaš se ugovor siguro,u nekom od članaka, poziva na odredbe pravilnika o radu vezano za ostvarenje plana prodaje. Tražite da Vam daju pravilnik i usporedite to, sa Opomeo poslodavca. Ukoliko je to pravilnikom regulirano kako tvrdi poslodavac nemožete ništa učiniti.Inače dužnost je Posloavca da objavi pravilnik i da Vam ga učini dostupnim a morao vs je prije stupnja na posao upozoriti na sporne odredbe tog pravilnika. Neslaže li s izrečeno u opomeni odredbama pravilnika ili ako vam se ne omogući uvid u pravilnik, odmah s očitujte na pomenu: Zahtjevom za zaštitu prava,pismeno,poštom,preporučeno sa povranicom.
  3. haha
    dragos je dobio reakciju od G-man u tužba protiv poslodavca-da li se isplati?molim savjet   
    Da, na žalost mi živimo na nekom divljem Planetu.začahureni u samom sebi. uvijeksmo optimistični i nadamo se da će (ipak) sve sretno završiti po nas i da se ovakve stvari događaju nekome drugom.
    Na ovu situaciju (poznavajući naše tržište (na žalost)) se trebalo voditi znatno prije i prejudicirati ovaj možebitni ( i očekujući) događaj. Po našim mjerilima, a kao je i G-men napisao:
    mislim da je ovo još jedan od "slučajeva" naše "kapitalizacije",kojoj smo, na žalost, svi kumovali dopuštajući i nadajući se da se to nama neće dogoditi. Stoga, prilikom novog zaposlenja voditi računa da se Vaš brat, Vi ili bilo tko od nas, koji ovo pišemo ili čitamo, zaštiti prije nego dođe doproblema, ili kako bi se izrazio, trebamo preventivno djelovati, "jer vrč kada se razbije ne može više biti pun."
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija