Jump to content

tonybaraba

Korisnik
 • Broj objava

  243
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O tonybaraba

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

524 pregleda profila
 1. tonybaraba

  ZKP Objasnjenje

  Miislim da se ovo odnosi samo na iskaze dane u DO. U slucaju da su kontradiktorno ispitani na raspravi e tu onda nema primjene 411
 2. tonybaraba

  ZKP Objasnjenje

  A dan kasnije sam predlozio ponovno ispitivanje svih ispitanih svjedoka ponovno u mom prisustvu.
 3. tonybaraba

  ZKP Objasnjenje

  Predlozio sam tri svjedoka i cd medij sa snimkom dogadaja.
 4. tonybaraba

  ZKP Objasnjenje

  Ajmo administratori dok me ovi osude zavrsicu pravni fakultet.
 5. Istrazivanje pokrenuto protiv mene. Cl 213st.2 zkp U mojem slucaju nije ispunjeno.Obavijest kasni 20 dana. Cl 213st4zkp Predlozio sam poduzimanje dokaznih radnji.Ako se ne sloze DO mora postupiti po Cl 234st2 zkp Cl 234st2 zkp Nisam obavijesten da je prijedlog dostavljen sucu istrage.Nije ni sudac istrage poslao obavijest. Pitanje.Da li kod ovakvog slijeda dogadaja za mene dolazi do primjene Cl 411 st4 zkp tj, Na takvom iskazu ne moze se iskljucivi ili u odlucujucoj mjeri temeljiti osudujuca presuda. Ima li itko da mi odgovori.
 6. U roku od 30 dana duzni su vam odgovoriti.
 7. Samo se zalite ja to isto radim.Mozete i na ministarstvo pravosuda mislim.
 8. Tipicno ponasanje.Mozete se zaliti zupanijskom drzavnom odvjetnistvu na rad doticnog.Imate i nadzor rada drzavnog odvjetnistva, pucka pravobraniteljica i ima onih odbora u saboru nacete na internetu ,ali kad dobijete njihov odgovor tek onda vam nista nece biti jasno. Zelim vam puno srece.
 9. Tako to funkcionira u RH.Tesko mi je kad ovakve stvari citam ,jer znam jako dobro iz osobnog iskustva kako to funkcionira.Sami bez odvjetnika protiv sistema nije dobro za zdravlje ,jer institucije nemaju empatije za sirotinju.
 10. Molim znalce.Kome se salje podnesak u kojem trazim izuzece sudca Da li se to salje tom sudcu ili presjedniku suda ili mozda visem sudu ? Kome se to salje?
 11. tonybaraba

  Krađa

  Nemoj se puno sekirati. Nije to nista strasno proci ce. To nije kazneno djelo. Na sud te moze dovesti taj kojem si ukrao privatnom tuzbom a nek tuzi .a ti se ostavi losih navika.
 12. Prije nego sto ste bili ispitivani moraju vas upozoriti ako ste u srodstvu ili braku itd sa ostecenikom da niste duzni iskazivati i ako budete iskazivali a kasnije se predomislite da se vas iskaz moze koristiti kao zakoniti dokaz i to sve mora biti tako konstatirano u zapisnik.Ako nije tako konstatirano nije zakonit dokaz. Vrlo vazno je da mora biti konstatirano da ako budete svjedocili vas iskaz se moze koristiti u postupku u slucaju da vi odustanete od iskaza Ako to ne pise u zapisniku vas iskaz je nezakonit dokaz. To se odnosi samo na svjedoke koji imaju mogucnost odbijanja svjedocenja. Ako ste u srodstvu ili u braku. Ovo isto sto kaze ruby mora biti konstatirano ,ali kod svjedoka koji mogu koristiti blagodat neiskazivanja jako moraju paziti na te konstatacije u zapisniku a cesto ne paze ,jer se prave vazni i nedodirljivi. Vidi cl 285 stavka 3. ZKP Isto tako cl.300 stqvka 1.tocka 3 ZKP
 13. Ako ste pravilno upozoreni nemate.Ako niste pravilno upozoreni imate.
 14. Ovako i svjedoci u mom slucaju svjedoce. Hrabro ispred drzavnog odvjetnistva .a na sudu u mojoj prisutnosti placu da se boje za svoju buducnost.Pa cega se bojite ,ako ste pristali svjedociti. Sto niste prije o tome razmisljali.Svi svjedoci koji se ovako ponasaju zasluzuju kazneni progon zbog mqnipuliranja iskazima.
×
×
 • Napravi novi...