Jump to content

tonybaraba

Korisnik
 • Broj objava

  277
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O tonybaraba

 • Status
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

663 pregleda profila
 1. Moze je dati kome hoće.U postupku se koristi bez problema.
 2. tonybaraba

  E spis

  Nakon što sam u pisarnici suda prije godinu dana predao nove dokaze isti nisu evidentirani kroz e spis. Jel to neka omaška a ako nije kome se mogu žaliti i tražiti da se taj podatak evidentira u e spisu.Hvala
 3. Postovani g man pisao sam ja brojne predstavke i osim što mi je vrijedan zdrav razum uz prisutnu dozu ruganja nisam nista postigao. Mogu se kladiti u svoj život da su snimku namjerno makli a povodom moje predstavke rekli bi da se radi očigledno o omašci. Znam ja odakle vjetar puše i što je po srijedi ali mocnici naprosto uzivaju kad mogu nekoga uhvatiti za jaja.Takvim se oni izrazima služe kad međusobno razgovaraju.
 4. Koji bi izraz bio primjeren za nekoga tko ima u kaznenoj evidenciji tešku kradu i kradu.Sudac nije bio razočaran mojom konstatacijom a nije niti u zapisnik stavio da sam upotrijebio takav izraz vec samo činjenicu da se radi o osudivanoj osobi što je vidljivo iz njegove kaznene evidencije.Da bih netko stekao reputaciju kriminalca mora ciniti kaznena djela .Onaj tko cini kaznena u svom mom neznanju nije nista nego kriminalac.
 5. Ima jos nesto vrlo čudno u ovom postupku.Kako su istovremeno vodena dva postupka prekrsajni i kazneni moja slamka spasa je bila osudujuca presuda na prek.sudu u kojoj sam osloboden prijetnje smrcu jer svjedoci me nisu teretili za isto a u izreci presude je to i napisano. Ta presuda sa prek. suda pada na VPS zbog nepravilnog upozorenja svjedocima.Zbog toga VPS nalaze prvostup. sudu da ponovi postupak i ispita sve svjedoke ponovo. Prvostupanjski sud ispituje samo jednog svjedoka optuzbe umjesto tri koliko ih je u postupku.Mene oslobadaju od optuzbe jer se vodi postupak na opcinskom za
 6. Predao sam kopiju.Mene zbunjuje cinjenica da je to nestalo.Kako je moglo nestati.Nije sama od sebe nestala.
 7. Je ali idemo ispocetka.Hvala na podrsci.
 8. Je stari slucaj.Prekrsajna presuda ponistena na vps zbog gluposti.Novi postupak na prekrsajnom osloboden od optuzbe zbog kaznenog i kazneni poceo pred novim sudcem.Onaj sudac prije otisao.I sad nema u spisu snimke.Haha
 9. Tvrdim na raspravi da je oštecenik kriminalac a isto je vidljivo iz njegove kaznene evidencije.Njegova odvjetnica prijeti mi na raspravi tužbom.Ima li ona tu neke osnove jer mu kaznena evidencija nije čista.
 10. tonybaraba

  Spis

  Sto bih ja trebao misliti o činjenici da je iz spisa nestao dokaz obrane .Doslo je do promjene raspravnog suca koji tvrdi da u spisu nema audio video snimke koja je predana na sud prije dvije godine.Jel to slučajno ili namjerno napravljeno i kako bih se ja trebao prema tome postaviti.
 11. Ne čačkaj po tome.Štedi zdravlje živce i novce.Ubuduce dobro pazi sto pises i kako se kome obracas.
 12. Meni se sprema ista sudbina.Potpuno ista stvar.Mislim da nas ima poprilican broj u lijepoj nasoj.Pa ti zivi demokraciju punim plucima.
 13. Prvo se obrati pismeno PU.Cekaj 30 dana ako nema odgovora onda unutarnjoj kontroli mupa.Ako ne budes zadovoljna odgovorom unutarnje kontrole mozes se ponovo zaliti istoj.
×
×
 • Napravi novi...