Jump to content

Suzana1966

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Suzana1966 objavio

  1. Vjencala sam se u hr s srbskim drzavljaninom,naime brak nije konzumiran tj nikada nismo zivjeli na istoj adresi.Htjela bi razvod,molim savjet
  2. Zna li netko cjenu legaliziranja tih starih kuca?
  3. Ja sam Hr drzavljanka,moj suprug Srbski.Kupili bi stan na njegovo ime.Ima li netko iskustva?
  4. Uzmes internacionalni izvod iz matice rodjenih,potvrdu da nisi u braku,on te prijavi na adresu u Hr,vjencate se bez problema i ti s tim statusom mozes radit u Hr.
  5. Imam isto pitanje.Posudila bi 5000e prijatelju s ovjerom kod javnog biljeznika.Dali je to dovoljno za osiguranje da ce mi vratit novac?Uplata ide preko racuna s naznakom posudba.
  6. Za sada se oglusuje na pismo odvjetnice.Vidjet cu dali mogu trazit naknadu za prijevoz stvari i da plati troskove odvjetnice.
  7. Predala sam odvjetnici da to rjesava,vidit cemo sta ce bit.
  8. Ja imam problem sto su ostale sve moje stvari kod bivseg.Ulozila sam i nesto novaca.Blokirao me i nemogu doc do nicega.Kome da se obratim?
  9. Kupujem kucu vrijednosti 8000e,s tim da kuca nije upisana nego oranica.Prodavatelj se obavezuje to rjesit jer je kuca od prije 68.Ja sada dajem 5000e i po zavrsetku papira ostatak.Radim predugovor sta obavezuje prodavatelja to rjesit u roku 3mj.Obaveza placanja svih rezija do stupanja u posjed.Uzimam kljuc sebi i u gruntovnoj radim samo zabiljezbu na toj cestici.Kada se sve rjesi ugovorom dalje rjesavam vlasnistvo.U slucaju da prodavatelj ne ispostuje predugovor vraca fuplu kaparu po predugovoru?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija