Jump to content

očinstvo


pogi

Preporučene objave

tražim pravni savjet u vezi utvrđivanja očinstva. zanima me kako da se postavim u slučaju koji me očekuje. naime prije par dana sam saznao da sam postao otac. naravno nisam znao ni za trudnoću ni za porođaj. druga strana mi je poručila da mi nikad neće dopustiti da sudjelujem na bilo koji način u životu djeteta osim naravno alimentacijom. volio bih kada bi mi netko nekog preporučio tko bi mi točno mogao reči što me očekuje, možda kakvog odvjetnika ili nekog upučenog. dali da radim dnk test ili ne? koliko je pouzdan? može li ga se izmanipulirati? naravno, želim biti siguran da je dijete moje ako ću već plačati alimentaciju tolike godine.

ispričavam se što sam možda pogriješio temu ali danas sam prvi put tu pa molim za razumjevanje.

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Sto se odvjetnika tice; i najjaci imaju svoje trenutke slabosti...

Treba se ztraziti dokazivanje ocinstva putem dnk analize. Mislim da ako Vi dokazete da beba nije Vasa da majka placa i troskove i analizu. A ako je... to je mala cijena za vlastito dijete. Majka Vam u slucaju dokazanog ocinstva nemoze osporiti Vasa prava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne razumijem kakva je to osoba ako ti nakon svega veli da imas bebu, zasto ti nije rekla kad je bila trudna.... Sve je to nekako cudno... :-? U svakom slucaju ako je beba tvoja, ti imas potpuno pravo na nju,da je vidas a ujedno i placas alimentaciju.

P.S- ali ja bi zatrazila dokazivanje ocinstva jer sve je to nekako cudno...mislim da je tvoje pravo bilo da od prvog dana znas da je majka tvoje bebe trudna s tobom :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija