Jump to content

Porezna olaksica na dijete-rad u Sloveniji


SanjaŽ

Preporučene objave

Pozdrav,

Partner radi u Sloveniji i tamo ima privremeno prebivaliste,stoga je u Hrvatskoj obvezan placati porez. Imamo jedno dijete i lani smo dogovorili s djelatnicom da nam izracuna najugodniji povrat i tako je i bilo,ja sam dobila 3000kn povrata a partner je platio nesto vise od 1000kn, da bi nam ove godine obracunali dosta vise,ja dobila 3500kn povrata a partner 4000kn za platiti..kako je moguca tolika razlika??? Djelatnice su jako neljubazne i nece nista objasniti i kazu damo da je sve pravilno,a rjesenja nisu ni usporedile.. I da smo tako mi htjeli a rekla sam kao i lani..i sad se izvlace na neke namete itd..i jos govore da nam sljedecu godinu oni nece pomoci..pa zar im nije to posao i povrar ide automatski??? Ja ne bih javno objavljivala rjesenja,ali ako je netko voljan pomoci..mozemo mailom da mi netko objasni tu razliku od lani?

S time da se ne mozemo zaliti,nego pokrenuti upravi postupak. Naime,vec smo trazili jednu izmjenu rjesenja jer je bilo totalno nelogicno kako su ove godine stavili. Imamo jos tjedan dana,a za platiti je rok vec tu,pa da ne placam kamate jos.

Hvala

Sanja

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija