Jump to content

Nakada za smrt radnika uplacena na racun pokojnice


Butterfly01

Preporučene objave

Postovani, 

Majka mi je preminula, ne nasljedujemo nista osim dugova. Mislimo se odreknuti tih dugova, pri tome mislim na minus na racunu i kredit, medutim da li postoji mogucnost da nam se isplati naknada koja je isplacena na njezin racun, nakon smrti, od strane njezine firme, kao naknada za potporu obitelji? 
 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postovani, hvala Vam na odgovoru. Trazili smo da nam se novac uplati na jedan od nasih racuna iz razloga jer je mama imala dosta dugova, a nama je bio prioritet taj novac, zbog troskova sprovoda, koji nam je bilo jako tesko platiti, jer smo dugo pomagali majci u lijecenju, koje je nazalost bilo skupo. Oni su to odbili, s objasnjenjem da se to uvijek uplacuje na racun radnika a ne na racun obitelji, te da su im takva pravila. Pricala sam i sa voditeljom i sa upravom. Sada...da li to znaci da se i toga moramo odreci? Mama nije imala imovinu, ustedevinu, stednju, nista. Jedino 2 racuna u banci, kredit i minus na racunu. Imala je osiguranje neko kratko vrijeme koje nije uplacivala vec godinama, ne znam da li se tamo moze nesto traziti?

uređeno: od Butterfly01
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija