Jump to content

Poziv! Red alert!


nebiolo

Preporučene objave

Poštovani!

Molim Vas žurni odgovor,ako je moguće,na slijedeće pitanje:

Poziv! (našao sam ga u kasliću)

Kojim se pozivam da se prijavim osobno ili putem punomoćenika u Poreznu upravu-odjel za ovrhu u svojstvu poreznog dužnika u predmetu ovrhe te da sa sobom ponesem popis dugotrajne imovine.

U slučaju neopravdanog izostanka snosit ću zakonske posljedice,a napose troškove ponovnog postupka,privođenje na vlastiti trošak i moći će se izreći rješenje o prekršaju i bez mog saslušanja.

E sad situacija je slijedeća:

Imao sam obrt od 1997.do 2001.godine koji nije privređivao, a moj grijeh od kojeg ne bježim je da ga nisam odmah odjavio.Prije dvije godine bio sam pozvan u Poreznu upravu da potpišem zastaru,a danas vidim čestitku.Ne znam da li to znači da je pokrenuta ovrha,a da ja to uopće ne znam ili je posrijedi nešto drugo.

Unaprijed hvala,svaki savjet je dobrodošao. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne znam tko ti odgovara ali nije istina, mio i zdravstvo zastara 5 godina , za potraživanja s osnova poreza i sl. zastara nastupa za 3 god. ako nije bilo radnji koje su zastaru prekidale , a ukoliko je dolazilo do prekida zastare onda treba proći 6 god da bi se mogao pozivati na apsolutnu zastaru. mislim da te zovu da potpišeš da nemaš ništa ,ako stvarno nemaš, pa da tvoj predmet stave ad acta, ali bez obzira istakni zastaru jer za sva potraživanja iz 2000 god. nastupila je apsolutna zastara i nitko te više ne može gonit, osim.... ako su ove poslijednje godine pokrenuli ovrhu ....e onda...ma vadi se kako znaš......u svakom slučaju vidi točno o čem se radi i javi rezultate radi iskustava ostalih korisnika na forumu . čao! :pivo:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija