Jump to content

2.stup mirovinski fond


SL161097

Preporučene objave

Poštovani 

U invalidskoj braniteljskoj mirovini sam,ove godine prešao iz prof.u opću.Provjeravao sam stanje u mirovinskom fondu 2.stup(reifeisen mir.fond)i vidio da nema sredstava,stanje 0 eura.Račun mi je zatvoren 15.04.U mirovinskom su mi rekli da su ta sredstva vračena u državni proračun i da nemam pravo na njih jer sam u invaliskoj mirovini.Pošto je taj novac uplačivao poslodavac iz bruto plaće a ne državava zanima me da li netko ima slična iskustva.Inače imam 54 god.i 33 god.staža.

Pozdrav.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Isti je slučaj i samnom. od odlaska u invalidsku mirovinu sredstva iz 2.stupa - cca 15.000 eura su jednostavno prenijeli u 1.stup. Ja o tome nisam nikada dobila pismenu obavijest, niti da mi je mirovina zbog tih sredstava uvećana mjesečno za cca 70 eura. Dakle ništa i ne znam što dalje. Možda tužba Upravnom sudu protiv HZMO. Molim savjet ako je tko u sličnoj situaciji poduzeo neke radnje ili pravne korake..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija