Jump to content

Opomena komunalnog redara


fiume2020

Preporučene objave

Ako je na krivom mjestu,temu neka administrator premjesti. Naime prije 20tak god .clan obitelji na selu je oporukom ostavio staru kucu s nesto okucnice. Okucnica se uredjivala svake god bar jedanput...orezivanje zivice i kosnja trave....narocito zivica do ceste.Posljednje dvije godine uporno dobivam upozorenja komunalnog redara ,da se susjedi zale na travu( trava ni zivica ne prelaze na njihova imanja).Kao sto sam napomenula,jednom godisnje angaziram firmu koja uredjuje okucnice,ali oni mene zajedno sa komunalnim redarom,koji je izrazito bahat maltretiraju svaka 2,3 mj. Strah me da ce poceti slati kazne. Inace sam zbog zdravstvenog stanja nezaposlena te ne zivim u mjestu gdje se to znalazi i ne znam sto ako krenu s kaznama koje necu moci platiti. Posto se posjed nalazi u ruralnom dijelu, sanse za prodaju su mi nikakve jer to pokusavam vec godinama. U nedavnom kontaktu sa komunalnim redarom,izjavio je da se okucnica mora odrzavati vise nego jednom godisnje i da on cak nije nit duzan slati opomene vec ce sam angazirati firmu koja to radi a meni ispostaviti racun. Je li to moguce?! Svaki savijet mi je dobrodosao. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Par kuća,toliko lose nije ...jer ni zivica ni trava ne prelaze nikome na njihove posjede,niti puteve/cestu. Uredim to jednom godisnje preko firme koja se tim bavi,ali sad je komunalni poceo traziti da se to radi svaka dva tri mjeseca. Kako je moguce da bi on mogao angazirati i upasti na privatni posjed ako on ne smeta cesti/nogostupu/prometnim znakovima?Da stvar bude bolja....na 50tak metara od mene,s obje strane,nalaze se puno zapustenije parcele s rusevnim kucama,ali koliko cujem od njihovih vlasnika,njih komunalac ne dira.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija