Jump to content

molba za savjet


GM

Preporučene objave

Ciao dobri ljudi!

Ovdje sam jer sam nešto od postojećega već pročitao, ali i da bih zatražio savjet.

Dakle, oženjen sam dvije godine, i u braku imamo dva sina, 17 mjeseci i 2 mjeseca. Iz meni nepoznatog razloga, supruga mi je odjednom postala jako, jako čudna u ponašanju. Izprva sam sve to pripisivao hormonima, strahom od poroda (9. mjesec), no to se nastavilo i 2 mjeseca nakon rođenja drugog djeteta. Ja sam inače pomorac, i jako jako dobro zarađujem. Nekih 20 dana prije poroda, dao sam otkaz u kompaniji, misleći da ću u tim trenutcima biti najkorisniji doma, uz suprugu. Prisustvovao sam porodu, beba i supruga došli su doma, no tada počinju problemi. Jednostavno Njena mater (dakle, moja voljena punica) odjednom je postala centar svega. Svaki moj prijedlog, od kućne pomoćnice, jaslica ili vrtića za starijega sina, dočekivani su na nož. Svakih 7-10 dana, supruga spakuje stvari i ode svojima. Obratio sam se MUP-u, no ništa, to su i njezina djeca i ona može njih voditi gde god poželi. Objašnjenje MUP-a je da i ja to isto mogu napraviti. Ja za nekih 10-ak dana moram ponovo na brod, ali djecu nemogu vidjeti, osim na pola sata, i to u dvorištu zgrade njenih roditelja. Centar za socijalni rad, MUP, nitko nemože ništa učiniti, jer, ona, kao, nije otela djecu, već ih je samo uzela sa sobom. Ja i supruga smo različite vjere, ona je muslimanka, ja sam katolik. Molim svakoga tko mi pokuša dati neki savjet da mi ne kaže da sam si sam kriv. Ne znam, neki puta mi dođe da uzmem silu kao rješenje, no, žao mi je djece, ona će patiti. Molim dobre i razumne ljude, dajte mi neki savjet, jer ne vjerujem da sam ja prvi koji ima takvih problema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani Gm !

Supruga i ja imamo dva ženska i dva muška bisera , pa u potpunosti shvaćam vašu tešku situaciju.

U zajedničkom životu ponekad dođe do nesuglasica i svakakvih problema koji se razgovorom uvijek mogu riješiti na obostrano zadovoljstvo , osim ako je nestala ljubav i u slučaju fizičkog zlostavljanja.

Ljubav ne priznaje vjerske , rasne ,staležke i ostale neprirodne predrasude , te je i u tome njena ljepota.

Vaša veza to potvrđuje pa mi je zato nejasno vaše spominjanje vjerske pripadnosti.

Pišete o jako čudnom ponašanju Vaše bolje polovice a to ne konkretizirate .

Koji je razlog njenog učestalog bježanja od doma ?

Za svaku je pohvalu Vaše prisustvo veličanstvenom trenutku rađanja novoga bića i davanje otkaza da biste bili uz Vaše voljene . Živite sami i situirani ste , pa je očito problem u Vašoj dužoj odsutnosti iz obitelji zbog teškog pomorskog posla .

Žena i djeca , u ovom razdoblju zajedničkog života , trebaju Vašu svakodnevnu ljubav , dobrotu ,nježnost , zaštitu , podršku i svakoliku pomoć.

Propuštate svakodnevni sretan osmjeh i veselje djece kad Vas vide , prve riječi , prve korake ,prve zubiće....

Želim odlično zdravlje vašoj obitelji i da svakodnevno dijelite dobro i zlo sa odabranicom Vašeg srca.

ps.Da li GM ima veze sa genetskom modifikacijom ?

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija