Jump to content

Grad postavlja stolove na ulaz od kuce


rubyblu

Preporučene objave

Pozdrav,

imamo kucu u pjesackoj zoni i pravo pristupa kuci vozilom. Medjutim turisticka zajednica ljeti organizira razne manifestacije i od cijele pjesacke zone na kojoj ima mjesta i nije naseljena, uporno guraju stolove (kao standove za prodaju hrane, pica, suvenira) na niti metar udaljenosti od nase kuce i na ulazna i dvorisna vrata. Zanima me da li je to dozvoljeno i sto mogu uciniti po tom pitanju ako ne zelim da su tako blizu kuci i da su na vratima pogotovo?

Takodjer odmah preko puta kuce i sa strane su kafici tako da svakako nema mjesta ni prostora previse za ulaz vozilom i bez stolova, a ovako i pogotovo. Ali van vozila, ni mi kao osobe ne mozemo uci ni izici iz kuce ako ne zelimo preskakat standove i njihove stvari jer je to stvarno jako blizu, niti metar udaljeno i gusto zbijeno. 

Valja napomenuti i da smo vise puta zamolili u TZ-u i komunalnom da se ne stavlja tamo, posebno ne na ulaz i sad su stvari eskalirale jer i iz TZ-a i komunalnog se prijete policijom i ne zele pomakniti stolove. 

 

Unaprijed hvala na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija