Jump to content

rok za izricanje presude


fikus

Preporučene objave

Evo danas je prošlo točno mjesec dana od objave presude rastave braka u Opčinskom sudu u Zagrebu, na kojem su iščitana moja prava i obaveze prema mojem 2.5 godišnjem sinu! S obzirom da još nije došla presuda od suda, zanima me, koliko se još treba čekati da presuda dođe? Znam da je rok za donošenje presude mjesec dana, a ja još ništa nisam dobio, pa se pitam, koliko se to još može prolongirati?! Malo sam nestrpljiv zbog problema sa bivšom zbog uskračivanja susreta sa mojim djetetom!

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma evo danas sam bio na Sudu Općinskog suda u Zagrebu i tražio spis u kojem bi eventualno bilo moje Rješenje na temelju objave prije 35 dana! Na moje veliko iznenađenje, Rješenje još nije prileglo u spis jer je još bilo kod sutkinje! Kako mi je to Rješenje hitno potrebno, pričekao sam sutkinju koja je vodila brakorazvodnu parnicu i zapitao je, kada se mogu nadati Rješenju Suda, zbog velikih problema koje imam sa svojom bivšom zbog uskračivanja susreta oca sa mojim 2.5 godišnjim sinom! Samo se užasnula, i zamolila me je da ne idem na sudsku ovrhu zbog šoka koji bi priredio svom sinu! Ma koja je moja druga alternativa sukladno sa mojim donesenim rješenjem Suda?

Ona mi to nije htjela reći, jedino je zavapila da ne napuštam svoje dijete! Pa zar je to jedino rješenje? Ma užas!!

Pozdrav

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

drsgi fikus..

Mogu vam samo reći da je presuda u mom slučaju bila izrečena u srpnju prošle godine, a otpravljena u pismenom obliku dva mjeseca nakon toga, dakle u rujnu.. Od tada je moj suprug izbjegava zaprimiti..pa od rujna prošle godine mom dičnom bivšem nije nit počeo "teći" rok za žalbu.. u zakonu o pp piše ovo i ono, no ništa decidirano glede vremenskog roka otpravljanja (dokada je sud dužan..) niti uručivanja pismena nekoj od stranaka u pstupku. I moja se sutkinja užasnula kad sam joj pripomenula da mi bivši radi probleme - stihijski uzimlje djecu -no ja za razliku od vaše bivše ne priječim te susrete NIKADa pa makar ja nikada nemam u cijelosti dan a kamoli vikend, a od alimentacije niti novčića dosada.. Budući da je kod vas situacija ipak bitno drukčija, dijete vam je premalo i to što ona radi da vam uskraćuje da viđate dijete koje je toliko malo da postoji opasna bojazan da vas "zaboravi"-sori na ovakvom izrazu, no to mi je prvo palo na pamet- savjetujem vam da inzistirate što je moguće više kod sutkinje i da vaš odvjetnik napiše što više može požurnica da se predmet pokrene s mrtve točke. izgleda da sudstvu treba sjesti na vrat jer ako ih se tolerantno pusti, posljedice su mjeseci i mjeseci čekanja... SRETNO

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

fani je napisao:

drsgi fikus..

I moja se sutkinja užasnula kad sam joj pripomenula da mi bivši radi probleme - stihijski uzimlje djecu -no ja za razliku od vaše bivše ne priječim te susrete NIKADa pa makar ja nikada nemam u cijelosti dan a kamoli vikend, a od alimentacije niti novčića dosada.. Budući da je kod vas situacija ipak bitno drukčija, dijete vam je premalo i to što ona radi da vam uskraćuje da viđate dijete koje je toliko malo da postoji opasna bojazan da vas "zaboravi"-sori na ovakvom izrazu, no to mi je prvo palo na pamet- savjetujem vam da inzistirate što je moguće više kod sutkinje i da vaš odvjetnik napiše što više može požurnica da se predmet pokrene s mrtve točke. izgleda da sudstvu treba sjesti na vrat jer ako ih se tolerantno pusti, posljedice su mjeseci i mjeseci čekanja... SRETNO

 

Ma ja sam otišao direktno kod sutkinje i s njom razgovarao! Mislim da će ona to riješiti ovaj tjedan, ako ne, onda opet kod nje na briffing! Ma što se tiče djeteta, najbitnije je to što me dijete poznaje, ali pokazuje odbojnost prema meni, što je i logično! Ja se ne predajem, tim više što sam (NEVJEROJATNO) dobio prijetnju od meni nepoznate osobe iz njenog stana. Naime htio sam nazvati bivšu u vezi moga djeteta koji je imalo visoku temperaturu, pa se javio taj tulipan koji je prijetećim glasom uz njegov primitivizam izražavanja, odbio bilo kakav kontakt sa bivšom i informaciju o mom sinu! Naravno da sam to prijavio policiji i centru! Postupak je u toku!

Još sam više odlučniji da se borim za svoga švrčeka, jasno, koliko je to u mojoj moći da se borim sa institucijama, jer nedam tom retardiranom kretenu da odgaja moga sina!

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija