Jump to content

molim savijet


karantena

Preporučene objave

Sa obitelj sam se naselio na novooslobođeno područje prije 11godina a imam i status branitelja i mene zanima što mi predlažete da poduzmem u svezi mog trajnog smještaja?

Obrazloženje:prošlo je već 10 godina kako sam sa stalnim boravkom u sadašnjem mjestu prebivališta i po zakonu trebalo mi se ponuditi sadašnji stan na otkup u vrijednosti plaćanja od 35% od ukupne procijene vrijednosti stana.

 

Druga opcija je bila da ćemi se stan darivati kao Hrvatskom branitelju isti zakon je na snazi od 01.01.2006 godine a do danas ništa nije riješeno.

 

Sa životnom dobi sam već u tom razdoblju da bih trebao konačno imati 1/1i nije pošteno od države odnosno od resornog ministarstva da samnom više manipulira jer sam izvisio kao kruška pa tražim vaš savijet da mi odgovorite šta bih trebao poduzeti da bih ostvario svoja prava?

Unaprijed vam se zahvaljujem i očekujem što skoriji odgovor.

SRDAČAN POZDRAV!

 

AAAAAAAAAAAA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala vam na savjetu ali vam mogu reći da sam pisao i obraćao sam se ustanovama nadležnim čak sam i neke upitnike ispunjavao i neradi se tu o meni kao pojedincu već se radi o kompletnom naselju ili mjestu kako hoćete i o čitavom nizu obitelji koji su stekli uvijete kao i ja ali jednostavno se sa nama manipulira i stavlja nas se u nezavidan položajPojašnjenje na odgovor

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija