Jump to content

ratni put i 100% bolovanje


udovica

Preporučene objave

imam status hrvatskog branitelja i udovica sam poginulog hrvatskog branitelja, na bolovanju sam jer mi je dijagnosticiran ptsp, zatražila sam pravo na 100% bolovanje a hzzo moj ratni put, odhovor iz vojarne gdje sam ja radila je bio da oni ratni put ne mogu izdati je nisu bili ratna postrojba, dali to znači da mi se to pravo neće priznati. iako sam ja hzzo izvjestila da ja ratnog puta nemam i prije nego su ga oni službenim putem zatražili, unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

udovica je napisao:

imam status hrvatskog branitelja i udovica sam poginulog hrvatskog branitelja, na bolovanju sam jer mi je dijagnosticiran ptsp, ....

Ako imate priznat status hrvatskog branitelja znači da ste sudjelovali u ratu i obnašali neku (neke ) dužnost(i), to što sadašnja postrojba (ili ustanova) nije ratna s tim nema nikakve veze; ako drugačije ne ide obratite se Uredu za obranu radi izdavanja ratnog puta. Ako HZZO ne budu dostupni podatci koje oni traže (bilo to ratni put ili ...) najvjerojatnije nećete ostvariti traženo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani dobar dan ja bih molio odgovor a tče se poginulog branitelja HVO-a.papiri su predani prošle godnie 10.7.2006 godine u Mirovinsko u Rijeci i bilo je nekih dopuna koje su ispoštovane sa naše strane ali ja molIm odgovor kad će krenuti rješenja za mirovine poginuluh branitelj HVO-a koja su sukladna potpisanim sporazumom Hrvatske i BiH

sa obzirom da se čeka puna godina

lijep pozdrav

sandokan

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija