Jump to content

molim savjet - rastava


Amazon

Preporučene objave

Vec dva mjeseca pregledavam stranice Legalisa u potrazi za slicnim iskustvom, no uvijek su neke nijanse u pitanju koje ne odgovaraju mom slucaju,a zelim biti sigurna da radim prave korake. Stoga molim ukoliko mi netko od iskusnih moze odgovoriti na pitanja i nedoumice.U braku smo vise od 7 godina, imamo dvoje djece (5 i 7 g.).

Posljednjih mjeseci sve se pretvorilo u pakao,no najveci problem predstavlja mi njegova narav, nemogucnost kontroliranja ljutnje, vrijedanja i omalovazavanja pred djecom i lupanje po kuci. Razumijem ga s te strane sto je (kao i ja) i sam dijete razvedenih roditelja, no ne znam koliko je to opravdanje da svojoj djeci radi iste stvari od kojih i sam ima traume.

U svakom slucaju, zelim okoncati brak, on niposto ne zeli sporazumni razvod, a djecu ne zeli prepustiti meni (mada imam sve uvjete, stalan posao i smjestaj), i kaze da nece dozvoliti da ih odvedem do konacne sudske presude. Ponasanje ne mijenja, a ja ne zelim da djeca zive u ovakvoj atmosferi...

Zelim otici s djecom, no strah me da ce doci po njih, mozebitno i s policijom, ili da ce ih pokupiti iz vrtica i odvesti. Sto napraviti u tom slucaju?

U CZSS mi je receno da za privremeno rjesenje o skrbnistvu trebam imati prijavu o nasilju, a toga nazalost nemam (dvaput kada me fizicki napao nisam pozivala nikog).

Moze li se moj odlazak s djecom kasnije imati negativne posljedice oko dobivanja skrbnistva?

 

Hvala svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija