Jump to content

može li objašnjenje ?.........


strikan

Preporučene objave

učesnik DR sam od 10.04.1991. u 126. brigadi u pješačkim postrojbama...........na jugu sam bio od polovice '92. do plovice'94....bio sam u interventnom vodu rečene brigade , u TG-3 i sličnim postrojbama...........početkom rujna '94. odlazim u logističku postrojbu a od polovice '96. radim kao civil u MORH-u.......dobio sam drugostupanjsko rješenje prije godinu dana u kojem piše -20% za PTSP.......OK-idemo dalje......ma, je vraga !......ali dalje je sve teže i teže !....boli sve više kada vidim dobar dio 'ratnika' od par mjeseci rata a imaju rješenu invalidnost i mirovinu......po cijeli dan igraju na karte i na balote i lijepo se druže a meni je jedini izlazak odlazak u kladionicu i uplata od 5 ili 10 kuna .........sve manje spavam , sve manje imam volje i živaca , sve više ispašta moja krasna obitelj, sve duže traju moja depresivna stanja, sve mi se duže tresu ruke itd........prije sam imao šifre F 43.1 i F41.2 a odnedavno imam uz F 43.1 i F 32.2 ( ? ). .......molim objašnjenje jer ne vjerujem više nikome od struktura........hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

već smo o tome raspravljali da ne smijemo razmišljati o "braniteljima" koji su dobili prava na nezakonit način već da se treba baviti samim sobom. kao prvo trebaš pravog psihijatra, ne onog koji misli da si mu došao zbog šifri nego onaj koji će ti pomoći i vjeruj mi da će ti pomoći jer se ja liječim kod takvog.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija