split-st objavljeno: 23. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 23. listopad 2007. pozdrav svima evo ja imam pitanje vezano za jednog prijatelja on je u vojnoj mirovini i ima mogucnosti ici radit na brod neka strana kompanija . i sad smo raspravljali dali on moze izgubiti mirovinu ili ne . mada mi on govori da ne moze jer i mnogi drugi rade na ugovor o dijelu. dali mora placat ono mirovinsko i socjalno hvala svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 23. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 23. listopad 2007. Ako je u invalidskoj mirovini radi profesionalne nesposobnosti za rad tada može raditi, a ako je zbog opće nesposobnosti tada ne može (ne smije) i mogao bi imati problema od tipa obustava mirovine pa do tipa ukidanje rješenja o pravu na invalidsku mkirovinu zbog opće nesposobnosti za rad. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
split-st odgovoreno: 24. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 24. listopad 2007. hvala duro on je u profesonalnoj . ako ide na brod mora li placat mirovinsko i socjalno ili moze radit da to ne placa a penzija da normalno dolazi ili je mora zamrznit pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 24. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 24. listopad 2007. Mirovina normalno dolazi nema zamrzavanja, u svezi zdravstvenog i mirovinskog nisam siguran, te ne želim prezentirati krivu informaciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.