fisko objavljeno: 25. listopad 2007. objavljeno: 25. listopad 2007. Molim Vašu cjenjenu pomoć Vlasnik sam udjela u jednom d.. Nekoč je taj d.. bio d.d.(dakle imao sam dionice koje su pretvorene u udjele) Kakva su moja prava vezano za te udjele i kako mogu realizirati prodaju istih. Napominjem da je vlasnik spreman isplatiti iznos po nominalnoj cijeni dionice (udjela) iako je firma proširila poslovanje i posluje sa ogromnom dobiti. Dionice sam kupio upravo u nadi da će dotična firma isplivati iz problema i poslovati pozitivno.To se i dogodilo,međutim neznam kako kapitalizirati svoje ulaganje... Hvala Citiraj
bakreni odgovoreno: 20. studeni 2007. odgovoreno: 20. studeni 2007. Teško !! U potpunoj ste ovisnosti o volji većinskog vlasnika d.. Citiraj
Ogilvie odgovoreno: 20. studeni 2007. odgovoreno: 20. studeni 2007. Bakreni, možeš li pojasniti malo i mene to zanima. Koliko ja znam može se tražiti istupanje iz d.. putem suda zbog važnog razloga, no mora se platiti tržišna vrijednost udjela. Citiraj
bakreni odgovoreno: 29. studeni 2007. odgovoreno: 29. studeni 2007. Pogledajte ZTD, i razlike izmedju d.d. i d.., pa ce Vam biti sve jasno ! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.