BracOS objavljeno: 29. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 29. listopad 2007. Imam priliku na Pelješcu relativno povoljno kupiti plac cca 300 m2. Vlasnik placa je gruntovno upisan jer je to do prije par godina bila građevinska površina (slijedom toga je unutar godine dana digao zidove i prvu deku). No lokalna samouprava je povodom peticije lokalne zajednice dobila odobrenje da se područje s jedne strane ceste prevede u "zelenu zonu". Tako su vlasnici placeva s jedne strane ceste spriječeni u daljnjoj gradnji i obezvrijedilo im se vlasništvo. Moja pitanja glase: može li se na takvom placu podići montažno demontažna kućica cca 30 m2 ? Ukoliko ne, može li se na njoj držati kamp prikolica preko cijele godine? I na kraju može li se dobiti priključak na struju i vodu ? BTW objekti pored i preko ceste imaju struju i vodu godinama. Ne znam gdje naći odgovore na ova pitanja, pa lijepo molim informaciju koja mi je presudna u odluci kupiti ili ne! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BracOS odgovoreno: 4. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2007. Može li mi itko odgovoriti? ili me bar uputiti na zakone? Nije baš da će mi to biti presudno za odluku, ali svaka informacija (pogotovo stručna) je dobrodošla. TNX Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.