zeljkop objavljeno: 3. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 3. studeni 2007. ZANIMA ME DA LI SE MOŽE ISKORISTITI FUNKCIJA ZAPOVJEDNIKA DESETINE DA SE NAMJEŠTENIK PREVEDE U DVO I DALJNJA PRAVA. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 3. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2007. Malo se smirite i lagano malim slovima objasnite što u stvariželite,a već će se neko naćida vam pomogne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zeljkop odgovoreno: 4. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2007. Prešao sam 40 god.i sada sam djelatni namještenik. Ranije sam bio zapovjednik desetine (1992./1993.), funkcija bez čina. Postoji li mogućnost prevođenja u DVO i daljnji postupak? (izlazak iz sustava pod 6A...) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 4. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2007. Prelazak u DVO je moguć ako ispunjavaš uvijete iz zakona o Službi u oružanim snagama koji točno govori o prijemu u DVS, -to što si bio zapovjednik u ratu nema veze sa DVS, ako imaš pričuvni čin i nije aktiviran on je uvijek pričuvni, mislim da si zakasnio za prelazak ali ako nekoga gore imaš uvijek je to moguće.. pročitaj Zakon o službi u Oružanim snagama, prijem u DVS, tamo ti sve piše.. Pozdrav poki Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 4. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2007. - zaboravi sam reći da je MORH jedan dio ljudi koji su bili civili prevela u DVS i to samo zbog 6a mirovine, išlo je ovako , ljudi su prevedeni danas u DVO a za par dana su potpisali 6a mirovinu ali nisu mogli ostati raditi, prevedeni su samo zbog 6a mirovine - - - poki Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.