Jump to content

pozdrav


zdrawe

Preporučene objave

za sve nazocne ovdje.! ko novi korisnik imao bi jednu zamolbu,za sve koji mogu nesto reci ..naime od 6.mj 2006 imam privremeno rjesenje za mirovinu i dobivam nesto manje od 1600kn akontacije,no dalje niko nista ne rjesava a niti mi zeli ni otprilike reci kolika bi mi mogla bit konacna mirovina..zadnji cin mi je razvodnik,dragovoljac, otp.24mj u hv.ukup.staza oko22g,hrvi na upravnom postupku neznam koji bi jos podatak trebao..ne treba mi izracun u lipu ali nesto otprilike..jel tezak problem?? :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po ovome, računa ti se koeficijent 1,50 za status dragovoljca bez HRVI-a, za profesionalnu nesposobnost 0,8. Ne znam koliko ti traje upravni spor, ali ne vjerujem da će čekati okančanje istog, već će ti izračun izvršiti po ovome. Tu je bitan i omjer rat-mir, koji ti odrede. Ne znam zašto si išao u Upravni spor radi HRVI-a, jer je to jako ne povoljno po branitelje. Hoću reči dugotrajan proces, a vrijeme dok traje, ostao si bez statusa., znači ne vrši ti se obračun po keoficijentu 1,85, a i prije bi dobio konačno rješenje mirovine. Malo i posjeti ili nazovi referente u HZZMO, da vidiš gdje je zapelo, možda još nešto fali od papirologije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

evo,uz sve sam danas zvao i redisnju sluzbu HZZMO U Mihanovicevoj u zg i na moje zaprepastenje su mi rekli da su predmet zaprimili u 9mj i da ceka red..no,zaprimili su ga OVE GODINE a ja sam poslao zalbu PROSLE,i to u 6mj.. mislim da se o radu ili "radu" sluzbi nemora puno govorit..al sad cu ih zvat svakih par dana..naime,obecano mi je da predmet ide u rad u roku dva dana..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja imam papire o lijecenju od 95god na ovamo,imam papire da se povreda il ozljeda nastala u toku sluzenja,ko i izjave zapovjednika o tom..ma sve..i za to su mi davali te postotke invaliditeta..a s obzirom da se stanje ne popravlja a i takvo sto se nece nikad popravit,osim mozda operacijom,na koju ne mislim pristat dok ne dode voda do grla..jer znam kako to ide.uz to imam i parcijalni PTSP ali za to nisam bio na komisiji .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija