zdrawe objavljeno: 6. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 6. studeni 2007. za sve nazocne ovdje.! ko novi korisnik imao bi jednu zamolbu,za sve koji mogu nesto reci ..naime od 6.mj 2006 imam privremeno rjesenje za mirovinu i dobivam nesto manje od 1600kn akontacije,no dalje niko nista ne rjesava a niti mi zeli ni otprilike reci kolika bi mi mogla bit konacna mirovina..zadnji cin mi je razvodnik,dragovoljac, otp.24mj u hv.ukup.staza oko22g,hrvi na upravnom postupku neznam koji bi jos podatak trebao..ne treba mi izracun u lipu ali nesto otprilike..jel tezak problem?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 6. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 6. studeni 2007. Treba još podatak je li u pitanju opća ili profesionalna nesposobnost za rad i po kojem ti je omjeru izračun mirovine, ako si to dobio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zdrawe odgovoreno: 6. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 6. studeni 2007. profesionalna..a ostalo nisam dobio..navodno cekaju potvdivanje 40%hrvi sa upr.suda..ali ako se racuna bez toga,kakva je situacija?imam 51god,ako je to bitno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 6. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 6. studeni 2007. Po ovome, računa ti se koeficijent 1,50 za status dragovoljca bez HRVI-a, za profesionalnu nesposobnost 0,8. Ne znam koliko ti traje upravni spor, ali ne vjerujem da će čekati okančanje istog, već će ti izračun izvršiti po ovome. Tu je bitan i omjer rat-mir, koji ti odrede. Ne znam zašto si išao u Upravni spor radi HRVI-a, jer je to jako ne povoljno po branitelje. Hoću reči dugotrajan proces, a vrijeme dok traje, ostao si bez statusa., znači ne vrši ti se obračun po keoficijentu 1,85, a i prije bi dobio konačno rješenje mirovine. Malo i posjeti ili nazovi referente u HZZMO, da vidiš gdje je zapelo, možda još nešto fali od papirologije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zdrawe odgovoreno: 6. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 6. studeni 2007. ok,spor se vodi jer sam stalno.od 98g dobivao privremena rjesenja ne 20 il 30%da bi mi 2005 skinuli na manje od 20..al ok,ja sam probao po tablici,i dobio da je vojni dio 2477 a kumulativni 1743..kaj sad s tim?jel to kaj govori? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zdrawe odgovoreno: 7. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2007. nema nikog za "dalje".¨? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 7. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2007. Obračun mirovine moja je loša strana pa ti ne mogu odgovoriti na to ništa, samo kako i po kojem si omjeru računao mirovinu (rat-mir). Ma govori mi ova druga stvar oko invaliditeta nešto drugo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zdrawe odgovoreno: 7. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2007. evo,uz sve sam danas zvao i redisnju sluzbu HZZMO U Mihanovicevoj u zg i na moje zaprepastenje su mi rekli da su predmet zaprimili u 9mj i da ceka red..no,zaprimili su ga OVE GODINE a ja sam poslao zalbu PROSLE,i to u 6mj.. mislim da se o radu ili "radu" sluzbi nemora puno govorit..al sad cu ih zvat svakih par dana..naime,obecano mi je da predmet ide u rad u roku dva dana.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zdrawe odgovoreno: 7. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2007. racunao sam po 20 80 i 40 60 rat mir..naravno,ako bude tako..a sta ti govori..? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zdrawe odgovoreno: 7. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2007. ja imam papire o lijecenju od 95god na ovamo,imam papire da se povreda il ozljeda nastala u toku sluzenja,ko i izjave zapovjednika o tom..ma sve..i za to su mi davali te postotke invaliditeta..a s obzirom da se stanje ne popravlja a i takvo sto se nece nikad popravit,osim mozda operacijom,na koju ne mislim pristat dok ne dode voda do grla..jer znam kako to ide.uz to imam i parcijalni PTSP ali za to nisam bio na komisiji . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.