Jump to content

Pomoć kod tužbe i ovrhe


Vergil

Preporučene objave

Evo ovako:

Dobio sam kaznu za neplaceni parking. Znam da nisam nikakvu kaznu na autu dobio pa sam trazio izlistanje poziva od svog mobilnog operatera i vidim da sam platio mobitelom parking za to vrijeme.

 

Nazovem elektromodul i kažu da je plaćanje mobitelom doslo 1 MINUTU nakon sto je ispisana kazna!! Na autu nisam dobio nikakvu kaznu, tako da do sada nisam ni znao da nesto nije u redu, a mobitelom sam platio, uzeli mi 3 kune, dobio potvrdu i mislio sve je OK, do sad.

 

Sad neznam sto više mogu poduzet, žalba ne pali (valjda??) jer će mi ovrhom skiniti po njihovom 300 kuna iako mi je sada kazna dosla u iznosu od 100 kuna. Dali je istina da nemogu nista uciniti !? Što poduzeti da istjeram pravdu, sa njima nema dogovora kolko god ih zvao i objašnjavao, tako da moram s nekim drugim nesto poduzeti!

 

MOLIM POMOĆ!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Shvaćam da vam nije do 100 ili 300 kn, već da se radi o principu. Stvarno je glupo platiti kaznu za nešto što ste već uredno platili. Kažete da je vaša poruka zakasnila 1 minutu. Neke parking službe toleriraju 10 minuta kašnjenja. Provjerite je li kod vas tako. Ako nije, onda platite tu kaznu od 100 kn. Čisto sumnjam da će vas za ostatak tužiti, ipak se radi o malom iznosu. Pregorite tih 100 kn, jer se zaista ne isplatiti trošiti živce za natezanje sa paukom i parkingom. Naše zdravlje ipak vrijedi puno više. Sigurna sam da ćete osjetiti olakšanje,jer ipak pametniji popušta. Pozdrav ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Ja bi direktno otišao u sjedište parking službe s kaznom i pokazao im sms da sam uredno platio parking. Ja sam jednom u sms unio krivi broj, nazvao ih i ispravili su mi te poništili kaznu.

 

Takodjer bi nazvao operatera i prijavio žalbu da to storniraju s parkingom, konačno, koristio sam se uslugom mobilog operatera.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija