kidu objavljeno: 13. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 13. prosinac 2007. ...da se vec pisalo negdje o dr. Taborskom...zanima me kako funkcionira...da li je posten u procjenama i ocjenama ili ne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kidu odgovoreno: 13. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. ...pronasala sam temu...sorry na smetnji...zelim svima vama blagoslovljen bozic i uspjesnu 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. naravno da je pošten za neke više za neke manje.sumnjam da baš on pregledava sve predmete jer ima na stotine predmeta koji su više nego čudni po kriterijima.najbolje prolaze oni koji su sve frizirali i nakupili svakojakih papira ne samo kod predmetnog nego na svim vještačenjima. no ipak najbolji put je pravednost i poštenje a svi ovi koji nešto muljaju kad tad budu dolijali.osobno nisam baš zadovoljan zadnjom revizijom ali što mogu jedino mi preostaje tužba ,a to je godine čekanja i pitanje kakav bude ishod jer vrana vrani neće oči iskopati..sretno !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.