Jump to content

Rad za opće dobro_kako i gdje


demien

Preporučene objave

osudjen sam na kaznu od 3 mjeseca zatvora koja je odmah (na istoj raspravi) zamjenjena radom za opce dobro u trajanju od 20 dana u roku od 1 godine. presuda je donesena prije mjesec, dva i sad me zanima hocu li dobiti ponovno poziv za sud gdje ce mi reci kad to trebam odraditi i gdje; ili se ja moram opet ici raspitivati na sudu gdje i kad bi to trebao odsluziti?? i mogu li mi ako se ne javim bez njihovog poziva ponovno staviti zatvor umjesto rada??? HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

 

Prekršili ste pravila foruma.

Neću reagirati na Vaše vrijeđanje izbacivanjem s foruma jer je za Vaš slučaj očito kriv loš odgoj.

 

U slučaju da još jednim takvim vrijeđanjem ili kršenjem pravila foruma postupite prema bilo kojem članu foruma ili moderatoru bit će Vam trajno zabranjen pristup ovom forumu.

:zabrana:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ti nisi normalan, uvrijedio si se na najobicniju izjavu koja je u tvojem slucaju ocito tocna posto na pitanje koje zahtjeva kratak odgovor moras dodavati neke svoje komentare koje mozda cak i smatras smjesnima ali oni to nisu pogotovo jer se radi o slobodi jednog ljudskog bica, u ovom slucaju mene... kakav bi odgovor bio da je u pitanju tvoja guzica? i te fore sa zabranom pristupa su smjesne jer se mogu ulogirati pod drugim mailom, drugim imenom, adresom, eventualno mozes saznati IP sa kojeg saljem ali ni to ti nece pomoci i cemu uopce sve to zbog jedne psovke koja je ocito tocna posto te toliko smeta da si je izixao. nista...pomazi i dalje iako si beskoristan...pusa

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Bok, nova sam na forumu, uglavnom imam jedno pitanje, dobio sam kaznu za marihuanu u iznosu od nekoliko tisuća kuna (zbog 50 kn trave), na koju sam se žalio, jedna želba je odbijena, druga prihvaćena i kazna smanjena na 1400 kn, pošto nisam platio kaznu, došla mi je nova za 10 dana zatvora, imam pravo žalbe, ja bih ako je moguće to odradio radom za opće dobro, pa može li mi tko reći da li je to moguće i kako da sročim žalbu, koje razloge da navedem? pozdrav i unaprijed hvala :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

samo napisi bilo kakvu zalbu na to zadnje rjesenje da ti se neplacena kazna zamjenjuje u kaznu zatvora i to predaj u prekršajni sud koji je doneo rjesenje, radi nefunkcioniranja pravosudja u Hrvatskoj kaznu nikada neces morati platiti iz dva razloga prvo Visoki prekršajni sud je prezagusen takvim pravnim lijekovima koji radi neuskladjenosti i neprofesionalnog zakona imaju funkciju da dotjeraju postupak do zastare , a drugi razlog sto neces platiti kaznu je taj sto da ti i postane presuda pravomocna nijedan zatvor te nemoze primiti jer uprava za izvrsenje sankcija nemoze zatvarati ljudi za prekrsaje radi prebukiranosti zatvora.

 

i tako sta da vam kazem !!! Rasulo nista ne funkcionira kako treba ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija