kast objavljeno: 4. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 4. ožujak 2008. Stanujem u starom dijelu sela gdje između kuća prolazi k.č. uknjižena kao javno dobro-put koji grad priznaje kao vlastiti posjed i djelomično održava taj put.Dio puta priznaje i kao kolni prilaz susjedovom terenu.Donji dio tog istog puta djelomično uređuju ostali susjedi a ostatak nitko.Ja bih taj dio puta koji je isto širok kao i gornj(koji susjed koristi kao kolni prilaz svome terenu) isto koristila kao kolni prilaz svom terenu no susjed kraj čije kuće bih trebala proći mi to ne dozvoljava mada je njegova kuća omeđena tim javnim dobrom.Pisala sam gradu i zahtijevala od njih da mi oni urede prilaz vlastitom terenu ali mi ništa ne odgovatraju,do kada da čekam i šta da poduzmem.Ne želim ništa sama uređivati,naime teren je neravan jer želim da Grad uredi donji dio puta kao što je to na zahtjev nas vlasnika kuća učinio i sa gornjim dijelom puta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.