Jump to content

kompromitacija


abdul

Preporučene objave

Naime, moj bivši prijatelj je iz velike brige za mene, prijavio policiji kako se ja drogiram. E sad, problema ima više. Riječ je o psihički nestabilnoj osobi, koja iz vlastite osvete prokazuje ljude za koje smatra da imaju veze sa prodajom narkotika. E sad, problem je što ja radim u zaštitarskoj službi, i potrebna mi je policijska operativna provjera. E sad, da li ta njegova dojava može imati utjecaja na operativnu provjeru za čuvarsku (ne zaštitarsku, da napomenem) licencu (ne izdaje se dozvola za oružje, jer radno mjesto to ne zahtijeva). I ako ima, kako ja mogu sa sebe oprati ljagu njegovih kleveta? Btw, imam jedno prekršajno djelo posjedovanja opojne droge marihuana, ali to je bilo 2004 godine.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dakle, neprejudicirajući vašu krivnju, s obzirom na posjedovanje narkotika iz 2004. godine, Vaš prijatelj očito ima dobar razlog da tako misli.

Za klevetu ga ne možete tužiti jer ima razlog sumnajti, a svakako Vas je samo prijavio policiji. Prijaviti policiji osobu za koju se sumnja da čini kaznena djela nije kazneno djelo, odnosno kleveta.

 

Provjerka bi Vam trebala biti negativna jedino zbog već postojećeg kaznenog djela, a nikako zbog prijave nekog da posjedujete drogu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija