fenix29 objavljeno: 15. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 15. ožujak 2008. Situacija: Vozim iza neke ženske, ona pali 4 žmigavca i kreće u nazad, pri tome me ogrebe i udubi vrata na autu. Ispunimo Eu-obrazac, sama saniram štetu, ali osiguranje mi nemože isplatiti novce jer ta osoba tvrdi da ona nije imala nikakav sudar i da to nije njezin potpis. Od toga je prošlo dosta vremena, i nema više veze, ali zanima me već ako masno plaćam osiguranje...??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 15. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2008. U doba današnjih tehnologija, ako već rješavate stvar pute Europskog izvješća, onda je najbolje slikati stvar mobitelom ako nemate fotoaparat. Također je dobro provjeriti osobnu ili vozačku osobe. Zastara je 5 godina, odnosno 3 od saznanja za počinitelja. Možete i prijaviti osobu za kazneno djelo prijevare Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.