dino44 objavljeno: 28. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 28. ožujak 2008. molim da mi netko da savjet Pozvan sam na ročište u svojstvu svjedoka,iskaz sam predhodno dao na policiji sad trebam na sud kao svjedok nisam to očekiva jer se s tim nisam susreća do sad.Da li postoji mogućnost da sam iskaz sucu ili neznam kome tako da ne bude javno nego tajno jer se ne želim suočiti s osobom koja se tereti za prekršaj, jer se bojim neugodnosti koje mi ta osoba može obitelji i meni napravit.kako da se postavim i kome da se obratim hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 29. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2008. Kao svjedok ste se dužni pojaviti i govoriti istinu, a saslušanje izva glavne rasprave je predviđeno samu u iznimnim slučajevima. Probajte se dogovoriti sa sucem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.