Jump to content

hitno dijete je u pitanju


IM

Preporučene objave

otac odvodi 12 kčer na življenje prema njenoj želji k sebi.Ja sam zz prema pravomoćnom rješenju.

Sada je u tjeku novi sud.podstupak da se kćer dodijeli njemu.Otac slijedi želje djeteta,okrivljuje mene majku i stariju kčer za zlostavljanje.Dokazujemo da nije bilo fiz zlostavljanja niti vrijeđanja ali ostaje uvijek nešto sad je to vikanje.Kčer je pod tretmanom Argentinske.Otac priječi normalnu komunikaciju između mene i 12 kčeri.Kčer isto tako panično odbija komunikaciju sa mnon.

Jedino što ja želim saznati od kčeri šta je uzrok odbijanna komunikacije ,argentinska smatra to zlostavljanjem djeteta i dovođenja u teško psihičko stanje te joj prepisuje psihofarmatike i kažu joj da je to zbog mene.Pedijatar predlaže sekundarno mišljenje ali samo pred menom ,ocu izdaje terapiju.

 

Ja se protivim terapiji pozivam se na sudskog vještaka.I otac pred socijalnom radnicom se kao isto protivi i kaže da se već dva mjeseca bori s time

i onda uzme terapiju i mene i ne obavijesti da ona pije tablete.

Još jedan podatak pedijatar je isto pogriješio jer je prepisao ljek za koji su potrebne opsežene lab.provjere što je on propustio napraviti.

 

Nastavno na novi sud.postupak nema privremen mjere.

 

koja su moje zakonske mogučnosti i prava te prava moje mal.kčeri da zabranim uzimanje psihofarmatika.

 

ps temelj brige znasteveni rad gda petković

:-xurgentbjesn

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Cuj neznam kakva su ti pravna prava,ali znam da ti kcerka zasigurno nije psihicki bolesna niti je potrebno da uzima nikakve lijekove,jer kad je moja bivsa odlazila (ja sam bio u zatvoru obiteljsko nasilje)susjedi su mi rekli da su djeca plakala i trazila mene,no kad sam izasao iz zatvora isao sam kod bivse u Daruvar da vidim djecu nijedno djete me nije htjelo vidjeti,cak je najmladja cerkica kad sam otisao u skolu prvi put plakala i bjezala od mene uzasan osijecaj,no nakon 2 mjeseca situacija se okrenula djeca me zele vidjeti bio sam sa njima itd i priznali su mi da je mama odnosno moja bivsa pod velikim utjecajem bake odnosno svoje mama a moje punice(vrag je odnio)i da im je baka pricala samo o tome kako sam ja los otac itd sto dakako nije istina NIKADA I BAS NIKADA nisam udario dijete nitijedno niti galamio na njih uvijek sam sa njima razgovarao i razgovorom rjesavao probleme,mislim da je to uputa oca tvoje cerke protiv tebe ,samo on nije normalan kad svoje dijete sili na ljekove to je zalosno zelim ti sve uspjehe da kcerku vratis sebi naravno potrebno je vremena za to i jako puno boli nazalost... ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postupak koji se vodi pred sudm će u konačnici rezultirati odlukom o povjeravanju malodobnog djeteta na život jednom ili drugom roditelju.

 

Što i na koji način će sud donijeti odluku ovisi o nizu detalja koji će biti izneseni na sudskim ročištima,uljučujući nalaze i mišljenja sudskih vještaka.te vjerojatno i CZSS ukoliko sud bude smatrao da je to potrebno.

 

Što se tiče terapije koju je određeni pedijatar propisao malodobnom djetetu, za provođenje iste je odgovoran roditelj/roditelji koji se skrbe o djetetu.

 

Ukoliko smatrate da je došlo do bitnih propusta kako u dijagnostici,tako i u terapiji određanog zdravstvenog stanja malodobnog djeteta potrebno je da obavite razgovor s liječnikom- pedijatrom,a ako i nakon razgovora ostanete pri svom sadašnjem stavu i mišljenju možete se obratiti Hrvatskoj liječničkoj komori i Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi sa zahtijevom da se preispita cijeli slučaj.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija