Jump to content

Savjet ???


Livada37

Preporučene objave

Naime djelatna sam vojna osoba u Gard. brig. na dugotrajnom bolovanju duzem od 6. mjeseci.Dobio sam razrjesenje duznosti zbog bolovanja sa sifrom F 43.1 PTSP-a.Bio u Dubravi na lijecnickom pregledu gdje su me poslali kod klinickog psihologa u uciliste na Črnomercu da bi mi on dao ocjenu tj. misljenje nakon raznih testova OCJENA 1 -psihicki nesposoban za djelatnu vojnu sluzbu,i sa svim nalazima i papirima sam isao predati papire na 7.Zdravstvenu komisiju u Zvonimirovoj i nakon mjesec dana dobio Rješenje da sam nesposoban za djelatnu vojnu službu po T 22.2 L-1

Šta mi je činiti sada jel to ide automatizmom u tvrtkovu na HZMO ili me postrojba salje dalje na vještačenje tj. moram li ja zatražiti od svoje dr. opće prakse da me šalje u Tvrtkovu???

U biti šta me sada čeka???

Hvala na odgovoru :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kada dobiješ rješenje da si nesposoban za DVS,onda čekaš rješenje od Morha rješenje o časnom otpustu,zbog bolesti ,temeljem čl.11 s pravom na invalidsku mirovinu,te otpremninom od 3 prosječne plače oko 10000kn.Dalje ide automatizmom čekaš poziv doma da te pozovu kod 1.st. vještaka za inv.nirovinu u Tvrtkovu itd.kad dođeš do tog nivoa pitaj dalje...raspitaj se kako sa zdrastvenim ....sorry zaboravih postupak a nebi htio krivo napisat ,sretno....!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija