Liva objavljeno: 24. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 24. travanj 2008. Pitanje jedno, mozda glupo, ali trenutno sam u fazi da nisam ni u sta sigurna! Dakle, ako dobijem za pisanje presude predmet u kojem se stetni dogadjaj dogodio prije stupanja na snagu novog ZOO, od kad se dosudjuju kamate za neimovinsku stetu? od presudjenja, ili od podnosenja tuzbe? Odvolontirala sam na sudu prije primjene novog ZOO, pa su mi i presude koje imam malo zastarjele! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kazimir odgovoreno: 24. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. Od presudjenja. Uvijek je na snazi materijalni zakon koji je bio u trenutku podnošenja tužbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Liva odgovoreno: 24. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. hvala! tako mi i treba kad citam pred ispit svasta sta ne treba, kao da vec nemam dovoljno toga. na kraju covjek zaboravi logicno razmisljat... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.