scoperta objavljeno: 30. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. travanj 2008. Dragi supatnici, neko je ngdje bio obajvio da ima skriptu za Karićevo IX izdanje... Ja to više ne mogu naći (valjda u toni ovih materijala jednostavno nestalo). Ako ima neka diobra duša da me uputi... Rokovi se bliže, ja se prvo uhvatila radit po ZV i ZOOu, al je presuhoparno. Panika me da mi ne pobjegnu neki bitni detalji... Hvaaala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 30. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. ja sam predkraj samo po tome driblao... jer mi je ispitivac bio takav da mi klaric nije potreban jer je preopsiran a detalje je laks epo zakonu raditi... ne boj se.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mafalda odgovoreno: 30. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. meni je bila dovoljna skripta iz malog Ivice po Klariću i zoo za šetu imaš puno gadiva za učenje nekome je knjiga zakon, nekome skripte, ugovore radi kada saznaš komisiju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
scoperta odgovoreno: 1. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2008. E, to te ja pitam... Znaci onu imaju noviju skriptu? Tj. skriptu po novom Klariću Hvaaala.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.