Jump to content

Pomoć


Jst

Preporučene objave

Pozdrav svima. Imam jedan problem. Naime nakon jedne nogometne utakmice prijavljen sam i završio na policiji zbog prekršaja iz članka 4. pod. 3. izmjena i dopuna zakona o spriječavanju nereda na športskim borilištima.(ovo citiram). Dobio sam mjeru zabrane posječivanja utakmica od 8 dana (što mi nije bitno jer je isteklo davno), ali me zanima što slijedi dalje, jer na dnu piše da će se protiv mene podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom sudu, pa me zanima kakva mi je sudbina, kakva je procedura ?Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala puno! Ma ne računam na zastaru. Nego što to znaći dobrano kažnjen? Znam da se zakon postrožio nedavno, ali o kojim se ciframa radi okvirno. Jeli moguća ikakva žalba?Naveo bi ono da sam dosada nekažnjavan i uzdržavani student (što je i istina) Dali je na temelju navedenoga moguća kakva kazna na donjoj granici ili eventualno uvjetna? Oprostite na brojnim pitanjima ali pokušavam dobit sve informacije a uz to da starci ne saznaju ako je ikako moguće(znam da je to iluzija. :tuzan: )

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija